Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de bacon uit.
Voeg, als de spaghetti bijna beetgaar is, room, paprikapoeder en worcestershiresauce toe aan de bacon en roer goed door (niet laten koken).
Schep de uitgelekte spaghetti en de pecorino door de roomsaus en meng alles goed door elkaar. Maal er flink peper over en bestrooi naar wens met extra pecorino.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de bacon uit.
Voeg, als de spaghetti bijna beetgaar is, room, paprikapoeder en worcestershiresauce toe aan de bacon en roer goed door (niet laten koken).
Schep de uitgelekte spaghetti en de pecorino door de roomsaus en meng alles goed door elkaar. Maal er flink peper over en bestrooi naar wens met extra pecorino.