Meng de soja’yoghurt’, geslagen slagroom (of coconut whipping cream), vanille extract en gezeefde poedersuiker door elkaar met een garde.
Strooi een laagje speculaaskruimels op de bodem van 4 glazen. Schep er een beetje sojaroom op. Herhaal dit 2 keer en eindig met sojaroom. Laat het ca. 1 uur opstijven in de koelkast.
Bestrooi voor het serveren met een beetje gezeefde cacao.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de soja’yoghurt’, geslagen slagroom (of coconut whipping cream), vanille extract en gezeefde poedersuiker door elkaar met een garde.
Strooi een laagje speculaaskruimels op de bodem van 4 glazen. Schep er een beetje sojaroom op. Herhaal dit 2 keer en eindig met sojaroom. Laat het ca. 1 uur opstijven in de koelkast.
Bestrooi voor het serveren met een beetje gezeefde cacao.