Roer de misopasta, sambal, gember en knoflook door elkaar en schep in een af te sluiten (weck) pot.
Kook de mie enkele minuten voor, spoel koud af en schep op de spicemix. Roer eventueel door elkaar.
Schep hier bovenop de wortel, de alfalfa, bosui, kip en plakjes paddenstoel. Bestrooi met gebakken uitjes. Bewaar tot gebruik in de koelkast
Schenk er vlak voor het serveren kokend water over, tot ca. 2 cm onder de rand. Sluit af met laat 4 minuten staan. Roer alles door elkaar en bestrooi eventueel met extra uitjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de misopasta, sambal, gember en knoflook door elkaar en schep in een af te sluiten (weck) pot.
Kook de mie enkele minuten voor, spoel koud af en schep op de spicemix. Roer eventueel door elkaar.
Schep hier bovenop de wortel, de alfalfa, bosui, kip en plakjes paddenstoel. Bestrooi met gebakken uitjes. Bewaar tot gebruik in de koelkast
Schenk er vlak voor het serveren kokend water over, tot ca. 2 cm onder de rand. Sluit af met laat 4 minuten staan. Roer alles door elkaar en bestrooi eventueel met extra uitjes.