Maak de hangop door de yoghurt 4 tot 8 uur te laten uitlekken op een schone theedoek in een vergiet.
Roer de honing door het sinaasappelsap.
Leg de sinaasappelpartjes op 2 bordjes en schep er de hangop op. Bestrooi gul met de Krunchy en drizzle het honingsap erover. Garneer met pistachenootjes.
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak de hangop door de yoghurt 4 tot 8 uur te laten uitlekken op een schone theedoek in een vergiet.
Roer de honing door het sinaasappelsap.
Leg de sinaasappelpartjes op 2 bordjes en schep er de hangop op. Bestrooi gul met de Krunchy en drizzle het honingsap erover. Garneer met pistachenootjes.