Rooster de hazelnoten in een droge pan of wok tot ze een lichtbruine kleur krijgen. Laat ze hierna afkoelen en hak ze grof. Leg ze opzij voor de garnering.
Snijd de bospeen in de lengte door de helft.
Verhit een wok of een grote hapjespan.
Rooster de bospeen in een eetlepel kokosolie tot deze gaar begint te worden.
Voeg de asperges en laurier toe en wok totdat deze gaar worden.
Snijd of scheur de shiitake in stukken en voeg het aan de gare bospeen en asperges toe.
Laat de shiitake gaar worden.
Voeg nog een eetlepel kokosolie en de geplette knoflook met de tijm toe.
Voeg naar smaak peper en zout toe en wok alles nog eens om.
Scheur de spinazie in stukken en doe deze op een bord.
Schep hierop de warme wokgroenten en strooi de gehakte hazelnoot erover.
Tips
Dit recept is afkomstig van Oersterk
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rooster de hazelnoten in een droge pan of wok tot ze een lichtbruine kleur krijgen. Laat ze hierna afkoelen en hak ze grof. Leg ze opzij voor de garnering.
Snijd de bospeen in de lengte door de helft.
Verhit een wok of een grote hapjespan.
Rooster de bospeen in een eetlepel kokosolie tot deze gaar begint te worden.
Voeg de asperges en laurier toe en wok totdat deze gaar worden.
Snijd of scheur de shiitake in stukken en voeg het aan de gare bospeen en asperges toe.
Laat de shiitake gaar worden.
Voeg nog een eetlepel kokosolie en de geplette knoflook met de tijm toe.
Voeg naar smaak peper en zout toe en wok alles nog eens om.
Scheur de spinazie in stukken en doe deze op een bord.
Schep hierop de warme wokgroenten en strooi de gehakte hazelnoot erover.