Bak de worsten rondom bruin in een sauteerpan met dikke bodem met een el olie of boter. Haal de worsten uit de pan en zet opzij.
Bak in dezelfde pan de knoflook zacht aan met het korianderzaad, ongeveer 1 minuut. Snij ondertussen de gegrilde paprika in grove stukken en voeg toe aan de pan.
Laat alles rustig 3 minuten op bakken. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes (of blik tomaten) erbij en de worsten. Laat alles op medium/laag vuur 5 minuten pruttelen.
Maak drie kuiltjes en breek daarin de eitjes en laat alles nog zeker 3 à 4 minuten pruttelen totdat de eieren gaar zijn. Zet de laatste minuut de deksel op de pan.
Afmaken met vers gesneden koriander, chilipeper en bosui. Voeg op smaak zout en peper toe.
Tips
Dit recept is gemaakt door Brandt & Levie.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de worsten rondom bruin in een sauteerpan met dikke bodem met een el olie of boter. Haal de worsten uit de pan en zet opzij.
Bak in dezelfde pan de knoflook zacht aan met het korianderzaad, ongeveer 1 minuut. Snij ondertussen de gegrilde paprika in grove stukken en voeg toe aan de pan.
Laat alles rustig 3 minuten op bakken. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes (of blik tomaten) erbij en de worsten. Laat alles op medium/laag vuur 5 minuten pruttelen.
Maak drie kuiltjes en breek daarin de eitjes en laat alles nog zeker 3 à 4 minuten pruttelen totdat de eieren gaar zijn. Zet de laatste minuut de deksel op de pan.
Afmaken met vers gesneden koriander, chilipeper en bosui. Voeg op smaak zout en peper toe.