Pel de ui en snipper hem heel fijn. Maal de hazelnoten en het broodkruim. Hak de seitan en de peterselie fijn.
Vermeng de ui, de hazelnoten, het paneermeel en de seitan met de peterselie, het boekweitmeel en de sesampasta. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en kruiden naar smaak.
Vorm platte koekjes van het mengsel.
Verwarm wat kokosolie in een pan en bak de koekjes aan beide zijden tot ze een mooi korstje hebben.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pel de ui en snipper hem heel fijn. Maal de hazelnoten en het broodkruim. Hak de seitan en de peterselie fijn.
Vermeng de ui, de hazelnoten, het paneermeel en de seitan met de peterselie, het boekweitmeel en de sesampasta. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en kruiden naar smaak.
Vorm platte koekjes van het mengsel.
Verwarm wat kokosolie in een pan en bak de koekjes aan beide zijden tot ze een mooi korstje hebben.