Snijd de seitan in stukjes. Was alle groenten en rasp de wortel. Snijd de gele paprika en wortels in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd heel fijn.
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm in de pan de kokosolie en voeg de seitan en groenten toe. Bak totdat al het water verdampt is en roer tussentijds goed door. Voeg vervolgens de erwten toe en verhit kort mee.
Blus af met de sojasaus, hoisinsaus en de groentebouillon. Voeg de rode peper toe. Laat het geheel kort inkoken en breng op smaak met peper, paprikapoeder en kurkuma. Zet het vuur uit en laat de pan nog even staan.
Voeg de gewokte groenten met de seitan en saus toe aan de mie en serveer.
Tips
Dit recept is afkomstig van Bertyn.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de seitan in stukjes. Was alle groenten en rasp de wortel. Snijd de gele paprika en wortels in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd heel fijn.
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm in de pan de kokosolie en voeg de seitan en groenten toe. Bak totdat al het water verdampt is en roer tussentijds goed door. Voeg vervolgens de erwten toe en verhit kort mee.
Blus af met de sojasaus, hoisinsaus en de groentebouillon. Voeg de rode peper toe. Laat het geheel kort inkoken en breng op smaak met peper, paprikapoeder en kurkuma. Zet het vuur uit en laat de pan nog even staan.
Voeg de gewokte groenten met de seitan en saus toe aan de mie en serveer.