Meng de tonijn met de peterselie, mayonaise en kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster het brood in een broodrooster of onder de grill.
Beleg een geroosterde boterham met ijsbergsla en schep er wat tonijnmengsel op. Leg hier een boterham op en beleg die op dezelfde manier. Eindig met een derde boterham.
Maak zo 2 sandwiches en snijd ze schuin doormidden. Zet vast met een prikker.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de tonijn met de peterselie, mayonaise en kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster het brood in een broodrooster of onder de grill.
Beleg een geroosterde boterham met ijsbergsla en schep er wat tonijnmengsel op. Leg hier een boterham op en beleg die op dezelfde manier. Eindig met een derde boterham.
Maak zo 2 sandwiches en snijd ze schuin doormidden. Zet vast met een prikker.