Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.
Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).
Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.
Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).
Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.