Verhit de grillpan op hoog vuur. Wrijf de courgette in met een mengsel van knoflook, citroenrasp en olijfolie. Grill de plakjes ca. 1 minuut per kant zodat er mooie grillstrepen op komen. Haal uit de pan en leg ze in een kom. Besprenkel met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Meng de harissa door de hummus en breng op smaak met zout en peper.
Beleg 4 sneetjes brood met de harissahummus, de gegrile courgette en reepjes little gem. Bestrooi met peterselie en dek af met de overige sneetjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de grillpan op hoog vuur. Wrijf de courgette in met een mengsel van knoflook, citroenrasp en olijfolie. Grill de plakjes ca. 1 minuut per kant zodat er mooie grillstrepen op komen. Haal uit de pan en leg ze in een kom. Besprenkel met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Meng de harissa door de hummus en breng op smaak met zout en peper.
Beleg 4 sneetjes brood met de harissahummus, de gegrile courgette en reepjes little gem. Bestrooi met peterselie en dek af met de overige sneetjes.