Mix in een kleine kom de amandelboter en ahornsiroop met 3-4 el water tot je een dikke maar toch vloeibare saus hebt. Mix met het zeezout en het vanille extract.
Mix het Daily Love poeder met 60 ml water.
Voeg ca. 1 el caramelsaus toe aan een glas. Neem ook de zijkanten mee. Voeg de ijsblokjes toe en giet de amandelmelk eroverheen. Voeg ten slotte het chocolademengsel toe. Decoreer eventueel met cacao nibs.
Tips
Dit recept is afkomstig van Superfoodies.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix in een kleine kom de amandelboter en ahornsiroop met 3-4 el water tot je een dikke maar toch vloeibare saus hebt. Mix met het zeezout en het vanille extract.
Mix het Daily Love poeder met 60 ml water.
Voeg ca. 1 el caramelsaus toe aan een glas. Neem ook de zijkanten mee. Voeg de ijsblokjes toe en giet de amandelmelk eroverheen. Voeg ten slotte het chocolademengsel toe. Decoreer eventueel met cacao nibs.