Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
Was en droog de waterkers.
Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
Was en droog de waterkers.
Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.