Stap voor stap
Voorbereiding
-
Meng de bietjes met de linzen op een groot bord of platte schaal.
-
Hussel voorzichtig de peterselie en de rucola erdoor. Verkruimel de geitenkaas erover en breek de walnoten boven de salade in stukjes.
-
Bak de paddenstoelen in een scheutje olijfolie, voeg de peterselie toe en peper en zout naar smaak.
-
Bak in een andere pan de biefstukjes ca. 3 minuten aan iedere kant of tot de gewenste gaarheid. Haal uit de pan en laat 5 minuten rusten. Snijd daarna in plakjes.
-
Leg de rösti op de borden, plaats de schorseneren uit de oven erbovenop en giet er eventueel een beetje room bij. Leg hierop de plakjes biefstuk. Verdeel de paddenstoelen erover en bestrooi alles met peterselie. Serveer meteen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Wijntip! Lichte gele kleur, aroma's van rijp tropisch fruit en citrusvruchten. Frisse smaak, verfijnde frisheid en een lange afdronk. De frisheid in de wijn combineert mooi met de zachte geitenkaas.