Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af en laat uitlekken.
Blancheer intussen de snijbonen 2 minuten.
Verwijder de schil van de avocado’s, snijd het vruchtvlees in repen en besprenkel met het citroensap.
Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit, met de snijbonen, avocado en radijsjes, luchtig door de quinoa.
Garneer met het loof van de radijs.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af en laat uitlekken.
Blancheer intussen de snijbonen 2 minuten.
Verwijder de schil van de avocado’s, snijd het vruchtvlees in repen en besprenkel met het citroensap.
Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit, met de snijbonen, avocado en radijsjes, luchtig door de quinoa.