Meng 2 eetlepels olijfolie door de knolselderijreepjes in een ovenschaal en breng op smaak met peper en zout. Rooster kort in de oven, ca. 6 minuten. Haal eruit en rooster daarna de walnoten ca. 10 minuten in de oven in een schaal.
Maak een dressing van de yoghurt, mayonaise en truffelolie. Meng de dressing door de sla en de knolselderij. Verdeel over 2 borden en leg de rauwe ram erbij. Bestrooi met walnoten.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng 2 eetlepels olijfolie door de knolselderijreepjes in een ovenschaal en breng op smaak met peper en zout. Rooster kort in de oven, ca. 6 minuten. Haal eruit en rooster daarna de walnoten ca. 10 minuten in de oven in een schaal.
Maak een dressing van de yoghurt, mayonaise en truffelolie. Meng de dressing door de sla en de knolselderij. Verdeel over 2 borden en leg de rauwe ram erbij. Bestrooi met walnoten.