Meng alle dressing-ingrediënten door elkaar en zet opzij.
Breng een pan met ruim gezouten water aan de kook en blancheer hierin de peultjes en bimi, ieder apart, 2 minuten. Haal ze uit het water en spoel goed koud af. Doe hetzelfde met de edamame, maar dan 1 minuut.
Verdeel de little gem over 4 borden en verdeel de peultjes, bimi, edamame en aardbeien erover. Besprenkel met 2 el van de dressing, garneer met tuinkers en serveer de rest van de dressing apart erbij.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle dressing-ingrediënten door elkaar en zet opzij.
Breng een pan met ruim gezouten water aan de kook en blancheer hierin de peultjes en bimi, ieder apart, 2 minuten. Haal ze uit het water en spoel goed koud af. Doe hetzelfde met de edamame, maar dan 1 minuut.
Verdeel de little gem over 4 borden en verdeel de peultjes, bimi, edamame en aardbeien erover. Besprenkel met 2 el van de dressing, garneer met tuinkers en serveer de rest van de dressing apart erbij.