Meng voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar door ze te schudden in een lege (jam)pot. Breng op smaak met zout en peper. In de koelkast is de dressing 4 dagen houdbaar.
Verdeel de veldsla over vier borden en maak aan met een beetje van de dressing. Verdeel de snippers zeewier, de blokjes avocado en komkommer erover. Drizzle er nog wat dressing over en bestrooi met het sesamzaad.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar door ze te schudden in een lege (jam)pot. Breng op smaak met zout en peper. In de koelkast is de dressing 4 dagen houdbaar.
Verdeel de veldsla over vier borden en maak aan met een beetje van de dressing. Verdeel de snippers zeewier, de blokjes avocado en komkommer erover. Drizzle er nog wat dressing over en bestrooi met het sesamzaad.