Leg de asperges op een bakpapier beklede ovenschaal. Besprenkel ze met zonnebloemolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ze in de oven voor ca. 10-15 minuten.
Klop alle dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel in een grote mengkom de kropsla, stukjes vegan kaas, geroosterde groene asperges en giet de dressing erover. Verdeel over 2 borden en garneer met de geroosterde pompoenpitten en bieslook.
Tips
Dit recept is afkosmtig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de asperges op een bakpapier beklede ovenschaal. Besprenkel ze met zonnebloemolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ze in de oven voor ca. 10-15 minuten.
Klop alle dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel in een grote mengkom de kropsla, stukjes vegan kaas, geroosterde groene asperges en giet de dressing erover. Verdeel over 2 borden en garneer met de geroosterde pompoenpitten en bieslook.