Leg de kipfilet tussen 2 vellen bakpapier en sla plat met een deegroller tot 2 cm dikte. Meng de cajunkruiden met de olie en smeer de kipfilet hiermee in.
Verhit een grillpan en bak de kipfilet in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
Meng intussen de sla met de tomaatjes, rode ui en aardbeien en verdeel over 4 borden.
Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel over de salade. Bestrooi met de gepofte boekweit.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de kipfilet tussen 2 vellen bakpapier en sla plat met een deegroller tot 2 cm dikte. Meng de cajunkruiden met de olie en smeer de kipfilet hiermee in.
Verhit een grillpan en bak de kipfilet in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
Meng intussen de sla met de tomaatjes, rode ui en aardbeien en verdeel over 4 borden.
Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel over de salade. Bestrooi met de gepofte boekweit.