Breng een ruime pan water aan de kook met een flinke snuf zout. Kook hierin de kapucijners in ca. 5 minuten (of ietsje langer) beetgaar en spoel ze daarna koud af.
Meng voor de dressing de olijfolie, mosterd en citroensap door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel alle ingrediënten in een mengkom en giet de dressing eroverheen. Verdeel over 2 borden.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng een ruime pan water aan de kook met een flinke snuf zout. Kook hierin de kapucijners in ca. 5 minuten (of ietsje langer) beetgaar en spoel ze daarna koud af.
Meng voor de dressing de olijfolie, mosterd en citroensap door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel alle ingrediënten in een mengkom en giet de dressing eroverheen. Verdeel over 2 borden.