Verwarm de olijfolie op medium vuur en voeg de tomatenpuree, knoflook en sjalot toe. Bak dit zo’n 2 minuten en voeg dan de paprikapoeder toe. Bak nog 30 seconden en voeg nu de bleekselderij, uitgelekte bonen, azijn en andere 2 eetlepels olijfolie toe.
Verwarm de bonensalade nog even 1 minuut door, voeg dan de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
Serveer direct met robuust brood.
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten. Dit recept komt uit de Ekoplaza campagne.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olijfolie op medium vuur en voeg de tomatenpuree, knoflook en sjalot toe. Bak dit zo’n 2 minuten en voeg dan de paprikapoeder toe. Bak nog 30 seconden en voeg nu de bleekselderij, uitgelekte bonen, azijn en andere 2 eetlepels olijfolie toe.
Verwarm de bonensalade nog even 1 minuut door, voeg dan de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.