Kook de asperges in ca. 7-10 minuten beetgaar in ruimkokend water. Controleer de gaarheid door met een vork in het dikste gedeelte van de asperge te prikken.
Laat de asperges uitlekken op een schone theedoek. Snijd in schuine stukken.
Meng alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een stevige dressing.
Verdeel de sla over 4 borden en meng de radijsjes, asperges, aardbeien en kaas er voorzichtig door.
Sprenkel de dressing erover. Serveer direct.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de asperges in ca. 7-10 minuten beetgaar in ruimkokend water. Controleer de gaarheid door met een vork in het dikste gedeelte van de asperge te prikken.
Laat de asperges uitlekken op een schone theedoek. Snijd in schuine stukken.
Meng alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een stevige dressing.
Verdeel de sla over 4 borden en meng de radijsjes, asperges, aardbeien en kaas er voorzichtig door.