Grill de asperges kort in een hete grillpan. Laat afkoelen.
Blend voor de basilicumgremolata - in de kleine kom van keukenmachine - de olijfolie met de knoflook, het citroensap en de rasp, en maal tot de knoflook fijn is. Voeg de basilicum klein is, maar niet glad. Het mengsel moet nog textuur hebben.
Verdeel de asperges over 4 borden, leg de tomaatjes en de stukjes mozzarella erbij en besprenkel met de basilicumgremolata.
Bestrooi gul met versgemalen peper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Salade caprese met groene asperges en basilicumgremolata
Voorbereiding
Grill de asperges kort in een hete grillpan. Laat afkoelen.
Blend voor de basilicumgremolata - in de kleine kom van keukenmachine - de olijfolie met de knoflook, het citroensap en de rasp, en maal tot de knoflook fijn is. Voeg de basilicum klein is, maar niet glad. Het mengsel moet nog textuur hebben.
Verdeel de asperges over 4 borden, leg de tomaatjes en de stukjes mozzarella erbij en besprenkel met de basilicumgremolata.