Schil de kruimige aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
Verwarm de amandelmelk. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de vegan vissticks in enkele minuten goudbruin en krokant. Giet intussen de aardappelen af. Stamp ze met de amandelmelk tot een smeuïge puree.
Schep de rucola en de tomaatjes door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper en schep op 2 borden. Leg op elk bord 3 vissticks en bestrooi met de tuinkers.
Tips
Schep voor een Mediterrane smaak ook 50 gram zongedroogde tomaten in stukjes door de puree.
Dit recept is afkomstig van ProLaTerre
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de kruimige aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
Verwarm de amandelmelk. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de vegan vissticks in enkele minuten goudbruin en krokant. Giet intussen de aardappelen af. Stamp ze met de amandelmelk tot een smeuïge puree.
Schep de rucola en de tomaatjes door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper en schep op 2 borden. Leg op elk bord 3 vissticks en bestrooi met de tuinkers.