Hak de stukken knolselderij, zoete aardappel en ui fijn met de keukenmachine.
Klop in een mengkom de eieren los en voeg het knolselderij mengsel toe. Knijp het teentje knoflook erboven uit en doe de speltbloem erbij. Voeg naar smaak peper, zout en rozemarijn toe en meng alles goed door elkaar.
Bak de rösti in porties: verhit olie in een koekenpan, schep hoopjes van ca. 2 eetlepels van het beslag in een pan en druk een beetje plat. Bak aan weerszijden goudbruin.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hak de stukken knolselderij, zoete aardappel en ui fijn met de keukenmachine.
Klop in een mengkom de eieren los en voeg het knolselderij mengsel toe. Knijp het teentje knoflook erboven uit en doe de speltbloem erbij. Voeg naar smaak peper, zout en rozemarijn toe en meng alles goed door elkaar.
Bak de rösti in porties: verhit olie in een koekenpan, schep hoopjes van ca. 2 eetlepels van het beslag in een pan en druk een beetje plat. Bak aan weerszijden goudbruin.