Bereid de pasta zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen de zonnebloemolie in een ruime pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten aan. Voeg de boerenkool toe en bak 5 minuten mee. Doe de roomkaas erbij, de afgegoten pasta, de chorizo en de groene olijven erbij en meng het goed door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel de pizza over 4 borden en bestrooi met de geschaafde Parmezaanse kaas en eventueel een beetje zout en peper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de pasta zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen de zonnebloemolie in een ruime pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten aan. Voeg de boerenkool toe en bak 5 minuten mee. Doe de roomkaas erbij, de afgegoten pasta, de chorizo en de groene olijven erbij en meng het goed door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel de pizza over 4 borden en bestrooi met de geschaafde Parmezaanse kaas en eventueel een beetje zout en peper.