Bak op hoog vuur in 2 eetlepels olie de aubergineblokjes in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de koekenpan en zet ze weg tot gebruik.
Plet de citroenstengel met de achterkant van een groot mes. Doe deze samen met de linzen in een kookpan en voeg de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 8 minuten koken.
Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit de ui en currypasta 3 minuten tot de ui zacht is. Voeg de reepjes kip toe en bak ze in 6 minuten gaar. Schuif naar de zijkant van de pan en laat in het lege gedeelte de spinazie al omscheppend slinken.
Voeg alles bij de linzen en verwijder het citroengras. Meng alles goed door elkaar. Bestrooi met koriander en serveer met zilvervliesrijst.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak op hoog vuur in 2 eetlepels olie de aubergineblokjes in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de koekenpan en zet ze weg tot gebruik.
Plet de citroenstengel met de achterkant van een groot mes. Doe deze samen met de linzen in een kookpan en voeg de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 8 minuten koken.
Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit de ui en currypasta 3 minuten tot de ui zacht is. Voeg de reepjes kip toe en bak ze in 6 minuten gaar. Schuif naar de zijkant van de pan en laat in het lege gedeelte de spinazie al omscheppend slinken.
Voeg alles bij de linzen en verwijder het citroengras. Meng alles goed door elkaar. Bestrooi met koriander en serveer met zilvervliesrijst.