Meng het chiazaad met de kwark en dek even af en zet de gehele nacht in de koelkast. Hierdoor krijgt het chipzaad de kans om het vocht op te nemen en die heerlijk structuur te krijgen.
Verwijder de schil van de mango, snijd de abrikoos in grove stukken en voeg toe. Vervolgens pureer je even kort met de staafmixer. Voeg voor de smaak een paar druppeltjes citroensap toe.
Haal de chippudding uit de koelkast en verdeel over 2 mooie glazen. Voeg vervolgens de mousse over de pudding. Snijd nu de overige abrikoos in mooie dunne plakjes en verdeel over de twee gevulde glazen chiapudding.
Tips
Dit recept is afkomstig van The Lemon Kitchen
www.thelemonkitchen.nl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng het chiazaad met de kwark en dek even af en zet de gehele nacht in de koelkast. Hierdoor krijgt het chipzaad de kans om het vocht op te nemen en die heerlijk structuur te krijgen.
Verwijder de schil van de mango, snijd de abrikoos in grove stukken en voeg toe. Vervolgens pureer je even kort met de staafmixer. Voeg voor de smaak een paar druppeltjes citroensap toe.
Haal de chippudding uit de koelkast en verdeel over 2 mooie glazen. Voeg vervolgens de mousse over de pudding. Snijd nu de overige abrikoos in mooie dunne plakjes en verdeel over de twee gevulde glazen chiapudding.