Snijd de broccoli in zijn geheel in grove stukken. Voeg het samen in een pan met de haverdrink, knoflook en bouillonblokje, breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het ca. 30 minuten garen.
Haal de pan van het vuur en voeg de rucola toe (voeg de rucola niet eerder toe om de nootachtige smaak en groene kleur te behouden). Pureer met behulp van een staafmixer alles tot een gladde soep en maak het evt. op smaak met zout en peper.
Verdeel de gebrande amandelen en de forelfilet over de twee kommen en schenk de soep erover.
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de broccoli in zijn geheel in grove stukken. Voeg het samen in een pan met de haverdrink, knoflook en bouillonblokje, breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het ca. 30 minuten garen.
Haal de pan van het vuur en voeg de rucola toe (voeg de rucola niet eerder toe om de nootachtige smaak en groene kleur te behouden). Pureer met behulp van een staafmixer alles tot een gladde soep en maak het evt. op smaak met zout en peper.
Verdeel de gebrande amandelen en de forelfilet over de twee kommen en schenk de soep erover.