Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de rodekoolreepjes een paar minuten op hoog vuur.
Voeg de rozijnen, wijnazijn, suiker (of ahornsiroop) (beiden in bestellijst; aanvinken naar keuze) en zout naar smaak toe. Roer goed door en haal van het vuur. Meteen serveren.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de rodekoolreepjes een paar minuten op hoog vuur.
Voeg de rozijnen, wijnazijn, suiker (of ahornsiroop) (beiden in bestellijst; aanvinken naar keuze) en zout naar smaak toe. Roer goed door en haal van het vuur. Meteen serveren.