Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar en marineer hierin de biefstukreepjes ca. 30 minuten.
Verhit 1 el olie in een wok of grote pan en bak de biefstukreepjes rondom snel bruin. Schep het vlees uit de pan.
Verhit de wok opnieuw op hoog vuur en roerbak de paksoi, lenteui en nootjes ca. 1 minuut. Blus af met een beetje marinade en roer goed door.
Verdeel de paksoi over 4 borden en leg de reepjes rosbief erop. Breng intussen de rest van de marinade aan de kook in de wok, haal van het vuur en serveer er apart bij.
Tips
Wijntip: Soleillade Rouge. Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roergebakken paksoi met gemarineerde biefstuk en noten
Voorbereiding
Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar en marineer hierin de biefstukreepjes ca. 30 minuten.
Verhit 1 el olie in een wok of grote pan en bak de biefstukreepjes rondom snel bruin. Schep het vlees uit de pan.
Verhit de wok opnieuw op hoog vuur en roerbak de paksoi, lenteui en nootjes ca. 1 minuut. Blus af met een beetje marinade en roer goed door.
Verdeel de paksoi over 4 borden en leg de reepjes rosbief erop. Breng intussen de rest van de marinade aan de kook in de wok, haal van het vuur en serveer er apart bij.