Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de paddenstoelen in een droge wok tot het vocht is verdampt (regelmatig roeren). Voeg daarna de boter en olijfolie toe. Bak nu al omscheppend de paddenstoelen snel bruin.
Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en giet dit mengsel bij de paddenstoelen. Bak al roerend tot het ei net gestold is, meng dan meteen de lente-ui erdoor en haal de pan van het vuur.
Serveer met de warme broodjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de paddenstoelen in een droge wok tot het vocht is verdampt (regelmatig roeren). Voeg daarna de boter en olijfolie toe. Bak nu al omscheppend de paddenstoelen snel bruin.
Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en giet dit mengsel bij de paddenstoelen. Bak al roerend tot het ei net gestold is, meng dan meteen de lente-ui erdoor en haal de pan van het vuur.