Verhit wat kokosolie in een wok en bak de stukjes bief al omscheppend in enkele minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit - indien nodig - nog wat kokosolie in de wok en roerbak de paprika met de shiitakes en knoflook en gember kort. Voeg de tomatenpuree en de sojasaus toe, samen met de gare amaranth en schep een minuutje om.
Doe de stukjes bief en de taugé erbij en schep alles goed door elkaar. Warm nog 1 minuut door. Bestrooi met koriander en serveer met waterkerssalade.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit wat kokosolie in een wok en bak de stukjes bief al omscheppend in enkele minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit - indien nodig - nog wat kokosolie in de wok en roerbak de paprika met de shiitakes en knoflook en gember kort. Voeg de tomatenpuree en de sojasaus toe, samen met de gare amaranth en schep een minuutje om.
Doe de stukjes bief en de taugé erbij en schep alles goed door elkaar. Warm nog 1 minuut door. Bestrooi met koriander en serveer met waterkerssalade.