Rasp de schil van één van de sinaasappels en pers de vrucht uit. Schil de andere sinaasappel en haal de partjes tussen de vliezen uit.
Verhit de olie in een wok of bakpan. Bak de kool ca. 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sinaasappelrasp, het sap en de abrikozen toe. Roerbak nog 4 minuten op hoog vuur.
Schep, van het vuur af, de partjes sinaasappel voorzichtig door de kool en breng op smaak met peper en zout.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rasp de schil van één van de sinaasappels en pers de vrucht uit. Schil de andere sinaasappel en haal de partjes tussen de vliezen uit.
Verhit de olie in een wok of bakpan. Bak de kool ca. 5 minuten op hoog vuur. Voeg de sinaasappelrasp, het sap en de abrikozen toe. Roerbak nog 4 minuten op hoog vuur.
Schep, van het vuur af, de partjes sinaasappel voorzichtig door de kool en breng op smaak met peper en zout.