Ontschil de rode bieten en wortels en snijd alle groente in blokjes. Bak de uien totdat ze transparant zijn, voeg de overige groente hieraan toe en bak nog 2 minuten. Voeg de groentebouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 15 minuten op laag vuur koken.
Bereid ondertussen de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg het citroensap aan de groente toe en pureer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de peterselie fijn en bak in een beetje olie tot het krokant is.
Verdeel de soep over 4 kommen en voeg in elke kom 1 el soja cuisine toe. Garneer met de peterselie. Serveer samen met de tridelli.
Tips
Dit recept is afkomstig van SOTO.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Ontschil de rode bieten en wortels en snijd alle groente in blokjes. Bak de uien totdat ze transparant zijn, voeg de overige groente hieraan toe en bak nog 2 minuten. Voeg de groentebouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 15 minuten op laag vuur koken.
Bereid ondertussen de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg het citroensap aan de groente toe en pureer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de peterselie fijn en bak in een beetje olie tot het krokant is.
Verdeel de soep over 4 kommen en voeg in elke kom 1 el soja cuisine toe. Garneer met de peterselie. Serveer samen met de tridelli.