Leg de pompoenpartjes op een met bakpapier beklede bakplaat en meng er 2 eetlepels van de olijfolie, de rozemarijn, zout en peper door. Rooster in ca. 15 à 20 minuten gaar.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een bakpan, voeg de paddenstoelen toe en bak deze op middelhoog vuur voor ca. 10 minuten.
Kook tevens de risoni beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld en giet af. Doe terug in een pan, samen met de roomkaas en kookroom, en verhit langzaam totdat de roomkaas en kookroom zijn opgenomen. Voeg de gebakken paddenstoelen toe en de sinaasappelrasp. Breng op smaak met zout en peper.
Schep op 4 borden en verdeel de geroosterde pompoenpartjes erover.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de pompoenpartjes op een met bakpapier beklede bakplaat en meng er 2 eetlepels van de olijfolie, de rozemarijn, zout en peper door. Rooster in ca. 15 à 20 minuten gaar.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een bakpan, voeg de paddenstoelen toe en bak deze op middelhoog vuur voor ca. 10 minuten.
Kook tevens de risoni beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld en giet af. Doe terug in een pan, samen met de roomkaas en kookroom, en verhit langzaam totdat de roomkaas en kookroom zijn opgenomen. Voeg de gebakken paddenstoelen toe en de sinaasappelrasp. Breng op smaak met zout en peper.
Schep op 4 borden en verdeel de geroosterde pompoenpartjes erover.