Giet de artisjokken af en bewaar wat van de olie. Halveer de artisjokharten.
Verhit de olie van de artisjokken in een pan en bak hierin de prei en de knoflook 5 minuten. Roer de artisjokken, roomkaas en citroenrasp erdoor en warm goed door. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg toe aan de pan met de artisjokken en meng goed door. Bestrooi met peterselie en parmezaan en serveer meteen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Ravioli ricotta & spinazie met artisjok en citroen
Voorbereiding
Giet de artisjokken af en bewaar wat van de olie. Halveer de artisjokharten.
Verhit de olie van de artisjokken in een pan en bak hierin de prei en de knoflook 5 minuten. Roer de artisjokken, roomkaas en citroenrasp erdoor en warm goed door. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg toe aan de pan met de artisjokken en meng goed door. Bestrooi met peterselie en parmezaan en serveer meteen.