Verhit de olijfolie op hoog vuur in een ruime pan. Fruit de uien en knoflook 1 minuut en voeg daarna de oregano, tijm en peterselie toe.
Schep er achtereenvolgens de paprika, courgette en aubergine door en bak alles ca. 5 minuten.
Voeg de tomatenpuree, rode wijnazijn en tomatenblokjes toe. Laat ca. 20 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met gehakte peterselie en tijm.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olijfolie op hoog vuur in een ruime pan. Fruit de uien en knoflook 1 minuut en voeg daarna de oregano, tijm en peterselie toe.
Schep er achtereenvolgens de paprika, courgette en aubergine door en bak alles ca. 5 minuten.
Voeg de tomatenpuree, rode wijnazijn en tomatenblokjes toe. Laat ca. 20 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met gehakte peterselie en tijm.