Verwarm in een steelpan wat olijfolie. Voeg hieraan de wortel, bleekselderij en witte uit toe. Laat zachtjes fruiten voor 10 minuten.
Voeg dan de linzen en laurier, oregano toe. Laat nog 10 minuten zachtjes fruiten. Blus met de sherryazijn en 100 ml water. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer en brokkel de Cicioni erover en sprenkel nog wat olijfolie erover.
Tips
Dit recept is afkomstig van Cicioni
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm in een steelpan wat olijfolie. Voeg hieraan de wortel, bleekselderij en witte uit toe. Laat zachtjes fruiten voor 10 minuten.
Voeg dan de linzen en laurier, oregano toe. Laat nog 10 minuten zachtjes fruiten. Blus met de sherryazijn en 100 ml water. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer en brokkel de Cicioni erover en sprenkel nog wat olijfolie erover.