Bak de blokjes paprika, aubergine en courgette ca. 5 minuten met 2-3 eetlepels olijfolie in een bakpan. Roer de Provençaalse kruiden erdoor en voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
Bak intussen de ui lichtbruin in olijfolie in een andere pan. Voeg de knoflook en de tomatenblokjes toe en bak 1 minuut mee. Doe de groenten uit de andere pan erbij en warm alles even goed door. Serveer eventueel met wat bladpeterselie.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de blokjes paprika, aubergine en courgette ca. 5 minuten met 2-3 eetlepels olijfolie in een bakpan. Roer de Provençaalse kruiden erdoor en voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
Bak intussen de ui lichtbruin in olijfolie in een andere pan. Voeg de knoflook en de tomatenblokjes toe en bak 1 minuut mee. Doe de groenten uit de andere pan erbij en warm alles even goed door. Serveer eventueel met wat bladpeterselie.