Rol het bladerdeeg uit zodat je een rechthoekige, lange lap hebt. Bestrijk met een kwastje met het ei en bestrooi met de ras el hanout, kaas en zeezout.
Rol de lange kanten van het bladerdeeg op tot aan het midden. Leg het pakket even in de koeling om op te stijven.
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
Snijd plakken (‘vlinders’) van 1 cm dik van het bladerdeeg en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasvlindertjes af in ca. 20 minuten.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rol het bladerdeeg uit zodat je een rechthoekige, lange lap hebt. Bestrijk met een kwastje met het ei en bestrooi met de ras el hanout, kaas en zeezout.
Rol de lange kanten van het bladerdeeg op tot aan het midden. Leg het pakket even in de koeling om op te stijven.
Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
Snijd plakken (‘vlinders’) van 1 cm dik van het bladerdeeg en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasvlindertjes af in ca. 20 minuten.