Verhit de sesamolie in een ruime pan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en gember hierin voor ca. 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 minuten mee.
Doe de spinazie erbij en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper. Blus af met 500ml water en breng aan de kook. Los de miso-pasta en de shoyu op in het water en breng het eventueel nog verder op smaak.
Doe de noedels erbij en verdeel het over 2 kommen. Halveer de eitjes, leg ze erbovenop en breng ze op smaak met zout en peper. Garneer met sesamzaad en chilipeper en serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de sesamolie in een ruime pan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en gember hierin voor ca. 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 minuten mee.
Doe de spinazie erbij en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper. Blus af met 500ml water en breng aan de kook. Los de miso-pasta en de shoyu op in het water en breng het eventueel nog verder op smaak.
Doe de noedels erbij en verdeel het over 2 kommen. Halveer de eitjes, leg ze erbovenop en breng ze op smaak met zout en peper. Garneer met sesamzaad en chilipeper en serveer meteen.