Doe de groentebouillon met de knoflook, gember, miso, tahin en gedroogde shiitake in een pan en breng aan de kook. Zet laag en laat 10 minuten trekken.
Bak intussen de jackfruit met de chilivlokken 5 minuten in de olie. Kook in een andere pan de udon noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Giet de bouillon door een zeef en houd warm.
Leg de noedels in 4 kommen en giet de bouillon erover. Verdeel de jackfruit, wortel, rode kool en kiemen over de kommen. Garneer met bosui en furikake.
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de groentebouillon met de knoflook, gember, miso, tahin en gedroogde shiitake in een pan en breng aan de kook. Zet laag en laat 10 minuten trekken.
Bak intussen de jackfruit met de chilivlokken 5 minuten in de olie. Kook in een andere pan de udon noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Giet de bouillon door een zeef en houd warm.
Leg de noedels in 4 kommen en giet de bouillon erover. Verdeel de jackfruit, wortel, rode kool en kiemen over de kommen. Garneer met bosui en furikake.