Kook de rabarber in een laagje water met suiker en vanillemerg in ca. 7 minuten gaar. Knijp de gelatine uit en roer erdoor. Laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf en spatel door de rabarber. Vul 4 vormpjes met het rabarbermengsel en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Houd de vormpjes kort in heet water (zodat de flans loskomen) en stort de flans voorzichtig op de borden. Leg de aardbeipartjes eromheen en garneer met slagroom, geraspte kokos en munt.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rabarber in een laagje water met suiker en vanillemerg in ca. 7 minuten gaar. Knijp de gelatine uit en roer erdoor. Laat afkoelen.
Klop de slagroom stijf en spatel door de rabarber. Vul 4 vormpjes met het rabarbermengsel en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Houd de vormpjes kort in heet water (zodat de flans loskomen) en stort de flans voorzichtig op de borden. Leg de aardbeipartjes eromheen en garneer met slagroom, geraspte kokos en munt.