Kook de aardappelen in ca. 25 minuten gaar, giet af en stamp fijn met een pureestamper.
Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes (olie bewaren) en was en snijd de raapstelen. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Meng de melk, mosterd, de gedroogde tomaten en paar eetlepels van de olie van de gedroogde tomaten door de puree. Roer de gesneden raapstelen en de geroosterde pijnboompitjes erdoor en breng de stamppot op smaak met zout en peper.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Wijntip: Stellar Firefly Chenin Sauvignon Blanc
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de aardappelen in ca. 25 minuten gaar, giet af en stamp fijn met een pureestamper.
Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes (olie bewaren) en was en snijd de raapstelen. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Meng de melk, mosterd, de gedroogde tomaten en paar eetlepels van de olie van de gedroogde tomaten door de puree. Roer de gesneden raapstelen en de geroosterde pijnboompitjes erdoor en breng de stamppot op smaak met zout en peper.