Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil de komkommer en snijd deze in kleine stukjes.
Snijd de avocado over de lengte doormidden, verwijder de pit, snijd de twee helften dan weer over de lengte doormidden, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Doe de rucola, munt, cherrytomaatjes, gesneden komkommer, bieslook, cashewnoten, rozijnen en de gesneden avocado in een saladekom.
Voeg de gekookte quinoa toe.
Giet tot slot een flinke scheut olijfolie over de salade en meng alles goed door elkaar.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil de komkommer en snijd deze in kleine stukjes.
Snijd de avocado over de lengte doormidden, verwijder de pit, snijd de twee helften dan weer over de lengte doormidden, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Doe de rucola, munt, cherrytomaatjes, gesneden komkommer, bieslook, cashewnoten, rozijnen en de gesneden avocado in een saladekom.
Voeg de gekookte quinoa toe.
Giet tot slot een flinke scheut olijfolie over de salade en meng alles goed door elkaar.