Breng de quinoa in een pan met het water en halve bouillontablet aan de kook. Volg de aanwijzingen voor de kooktijd en de hoeveelheid water op de verpakking (het wisselt nogal!).
Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de hazelnoten samen met de fijngesneden rozemarijn. Giet de quinoa af zodra hij gaar is en laat hem afkoelen. Snijd de rucola fijn. Meng de hazelnoten met rozemarijn en de rode ui door de salade en garneer met fijngesneden rucola.
Tips
Hazelnoten en rozemarijn: een klassieke combinatie die het goed doet het quinoa.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng de quinoa in een pan met het water en halve bouillontablet aan de kook. Volg de aanwijzingen voor de kooktijd en de hoeveelheid water op de verpakking (het wisselt nogal!).
Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de hazelnoten samen met de fijngesneden rozemarijn. Giet de quinoa af zodra hij gaar is en laat hem afkoelen. Snijd de rucola fijn. Meng de hazelnoten met rozemarijn en de rode ui door de salade en garneer met fijngesneden rucola.