Maak 4 quinoaburgers volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de zoete aardappel en pastinaak in een grote pan met water en de bouillonblokjes in ca. 20 minuten gaar. Giet af en stamp grof. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Bak de quinoaburgers zoals op het pak staat aangegeven.
Meng de rode kool met de olijfolie, limoensap, gemalen komijn en sesamzaad. Breng op smaak met peper en zout.
Leg op elk bord een schep stamppot en een burger. Garneer met een dot rodekoolsalade en kiemen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak 4 quinoaburgers volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de zoete aardappel en pastinaak in een grote pan met water en de bouillonblokjes in ca. 20 minuten gaar. Giet af en stamp grof. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Bak de quinoaburgers zoals op het pak staat aangegeven.
Meng de rode kool met de olijfolie, limoensap, gemalen komijn en sesamzaad. Breng op smaak met peper en zout.
Leg op elk bord een schep stamppot en een burger. Garneer met een dot rodekoolsalade en kiemen.