Eerst maak je de chia-aardbeienjam: snijd de aardbeien in kleine stukjes. Doe evt. samen met honing of agavesiroop in een pannetje en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken.
Voeg het chiazaad toe en laat nog 5 minuten koken. Haal van het vuur en laat afkoelen in de koelkast.
Maak de koekjes: blend de gedroogde abrikozen in een keukenmachine tot een gladde massa. Doe dit in een kom en voeg de gepofte quinoa toe. Mix tot 1 geheel en maak er kuipjes van.
Haal de aardbeienjam uit de koelkast en vul de kuipjes met de jam.
Smelt de chocolade au bain marie en drizzle deze over de koekjes.
Tips
Dit recept is afkomstig van blogger Foodie in Balans
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Eerst maak je de chia-aardbeienjam: snijd de aardbeien in kleine stukjes. Doe evt. samen met honing of agavesiroop in een pannetje en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken.
Voeg het chiazaad toe en laat nog 5 minuten koken. Haal van het vuur en laat afkoelen in de koelkast.
Maak de koekjes: blend de gedroogde abrikozen in een keukenmachine tot een gladde massa. Doe dit in een kom en voeg de gepofte quinoa toe. Mix tot 1 geheel en maak er kuipjes van.
Haal de aardbeienjam uit de koelkast en vul de kuipjes met de jam.
Smelt de chocolade au bain marie en drizzle deze over de koekjes.